До уваги науковців, дослідників, науково-педагогічних працівників, здобувачів наукових ступенів!

Запрошуємо долучитись до наукових дискусій та презентувати результати своїх наукових розвідок.
Шановні науковці!
Льотна академія Національного авіаційного університету запрошує Вас взяти участь у V Міжнародній науково-практичній-конференції «Модернізація вітчизняної правової системи в умовах світової інтеграції», яка відбудеться 19-20 червня 2024 року в м. Кропивницькому.
Особи, зацікавлені взяти участь у роботі міжнародної конференції, повинні до 18 червня 2024 року (включно):
- заповнити заявку за посиланням https://forms.gle/TphbCAw59m1VqchS9;
- надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тези доповіді.
Тема електронного листа: на міжнародну конференцію.
Контактні телефони:
+ 38 (066) 8967934
+ 38 (050) 9800531
+ 38 (068) 8656818
Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Шановні науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ХІI Міжнародної науково-практичної конференції«Управління високошвидкісними рухомими об’єктами та професійна підготовка операторів складних систем».
Конференція відбудеться 14 лютого 2024 року в Льотній академії Національного авіаційного університету (м. Кропивницький) у дистанційному форматі.
Програма додається.
Шановні науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми науки та інноваційного розвитку в авіаційній галузі України», яка відбудеться 15 травня 2024 року в Льотній академії Національного авіаційного університету.
Шановні науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у 42 Всеукраїнській науково-практичній конференції «Авіація та космонавтика: напрями інноваційного розвитку», яка відбудеться 12 квітня 2023 року в Льотній академії Національного авіаційного університету.
Програма конференції.
Матеріали конференції.