2 жовтня 2024 року у Льотній академії НАУ вдруге вшанували память полеглих у російсько - українській війні курсантів, випускників, співробітників Льотної академії та військових льотчиків - наших краян: Сергія ВДОВІНА, Антона САВИЦЬКОГО, Олександра ТКАЧЕНКА, Степана ЧОБАНУ та Олександра ЖИБРОВА.

У заході, який проведено за ініціативи к.і.н., доцентки кафедри права та соціально-гуманітарних дисциплін, голови Авіаційного Волотерського ХАБу Ірини РОМАНЬКО, прийняли участь: в.о. директора академії, д.т.н, професор Сергій НЕДІЛЬКО, архієпископ Кропивницький і Голованівський МАРК, заступник начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерина КОЛТУНОВА, заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій СЕМЕНЮК, заступник міського голови Сергій КОЛОДЯЖНИЙ, директор департаменту освіти і науки ОВА Ельза ЛЕЩЕНКО, засновник галереї "Єлисаветград" Микола ЦУКАНОВ, директор Кіровоградської обласної організації Червоного Хреста Валерій ЮРЧЕНКО, а також родини, друзі, однокурсники полеглих, колектив та курсанти Льотної академії.

На початку зібрання присутні вшанували полеглих хвилиною мовчання і архієпископ Кропивницький і Голованівський МАРК провів панахиду біля портретів військових, які загинули у війні з росією.

Наприкінці заходу, в.о. директора академії Сергій НЕДІЛЬКО вручив подяки рідним загиблих.

Також подяками за патріотизм, героїзм та мужність були відзначені: випускник Льотної академії, який по цей час перебуває у лавах ЗСУ, Петро ШЕМІГОН та Ярослав ХАМРАЄВ, який у теперішній час поєднує навчання в магістратурі Льотної академії з волонтерською діяльністю.

За інформацією
Центру громадських зв'язків
Льотної академії НАУ