01 жовтня 2024 року, в День захисників та захисниць України, курсанти Льотної академії урочисто прийняли присягу на вірність державі, авіації, традиціям академії та обраним авіаційним спеціальностям.

Першим курсантів привітав в.о. директора академії, доктор технічних наук, професор, Почесний громадянин міста Сергій Миколайович НЕДІЛЬКО.

Під час вітального слова Сергій Миколайович наголосив на важливості обраної професії, перспективах в майбутньому, на тому, що незважаючи на всі складнощі сьогодення, Льотна академія розширює напрямки своєї діяльності, активно співпрацює з міжнародними партнерами для забезпечення гідних умов навчання, забезпечення проходження льотної практики та закладання фундаменту для успішного майбутнього курсантів.

З вітальним словом до курсантів звернувся також заступник директора академії з навчальної, науково-методичної та виховної роботи, кандидат технічних наук, доцент Анатолій Васильович ЗАЛЕВСЬКИЙ.

Наприкінці урочистостей курсантів привітав поетичним номером Микола Іванович БАРАБУЛЯ, художній керівник будинку культури «Авіатор», який діє в академії, а також звернувся з вітальним словом заступник голови курсантсько-студентського самоврядування Станіслав ВЕСЕЛОВ.

За інформацією Центру громадських зв’язків
Льотної академії НАУ