12 вересня 2024 року у Льотній академії НАУ відбулася урочиста посвята в аспіранти здобувачів третього освітньо-наукового рівня «Доктор філософії» за спеціальностями: 275 Транспортні технології (Спеціалізація 275.00 «Авіаційний транспорт») та 011 Освітні, педагогічні науки. Цьогоріч лави першокурсників аспірантури поповнилися 7 молодими науковцями.

Участь у заході взяли участь в.о. директора академії, д.т.н., професор Сергій НЕДІЛЬКО, заступник начальника академії з навчальної, науково-методичної та виховної роботи, к.т.н., доцент Анатолій ЗАЛЕВСЬКИЙ, гарант ОНП програми «Транспортні технології в авіаційному транспорті», завідувач кафедри “Льотної експлуатації та безпеки польотів”, д.т.н., професор Сергій ОСАДЧИЙ, завідувачка аспірантури, к.п.н., доцент Галина ПУХАЛЬСЬКА, інспектор аспірантури Аліна КОНДРАШИНА.

На початку заходу Сергій НЕДІЛЬКО привітав аспірантів зі вступом та надав поради щодо майбутніх напрямків діяльності, закликавши присутніх бути активними, наполегливими і відповідальними та спрямованими на наукову діяльність, а професорсько-викладацький склад академії буде всіляко сприяти та підтримувати науковців.

Під час події були урочисто вручені посвідчення аспірантам, з якими вони зможуть отримати доступ до фондів науково-технічної бібліотеки академії, а також долучитися до участі у грантових програмах академічної мобільності, інноваційних проєктах у тандемі з досвідченими дослідниками – їхніми науковими керівниками.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері. Як і планувалося, аспіранти одержали усю необхідну інформацію про можливості й напрями дослідницької роботи в академії.

Бажаємо наукових звершень, креативних ідей, успіхів та професійного зростання в стінах академії!

За інформацією аспірантури
Льотної академії НАУ