2 вересня 2024 року у Льотній академії Національного авіаційного університету відбулись урочистості з нагоди Дня Знань – свята, яке символізує початок нового навчального року.

Традиційно першим привітав курсантів та студентів з новим етапом життя, з початком навчання в Льотній академії Національного авіаційного університету в. о. директора академії, доктор технічних наук, професор, Почесний громадянин міста Сергій Миколайович НЕДІЛЬКО.

Під час вітального слова Сергій Миколайович наголосив, що незважаючи на всі перепони та складнощі сьогодення, Льотна академія НАУ продовжує надавати якісну освіту з першого дня війни, а також розширює напрямки діяльності академії, активно співпрацює з міжнародними партнерами.

Привітав академічну спільноту також заступник директора академії з навчальної, науково-методичної та виховної роботи, кандидат технічних наук, доцент Анатолій Васильович ЗАЛЕВСЬКИЙ.

Наприкінці урочистостей всіх присутніх на заході привітали музичним номером голова курсантсько- студентського самоврядування Кирило КОВАЧ та оркестр будинку культури «Авіатор», на чолі з Оксаною СТЯЖКІНОЮ.

Після завершення урочистостей всі курсанти та студенти були запрошені до навчальних аудиторій.

За інформацією Центру громадських зв’язків
Льотної академії НАУ