2 липня 2024 року пішов з життя
ГРИШМАНОВ ЄВГЕНІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ
(03.01.1963-02.07.2024)

Гришманов Євгеній Олександрович закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації у 1988 році та отримав кваліфікацію «Інженер-електрик по експлуатації авіаційного обладнання».
В Льотній академії НАУ Гришманов Євгеній Олександрович розпочав свою трудову діяльність з вересня 1996 року на посаді завідувача лабораторією кафедри ОПР.
З вересня 2000 року був переведений на посаду викладача кафедри ІТ, згодом на посаду старшого викладача.
З січня 2001 року був переведений на посаду старшого викладача кафедри ІТ та ОПР.
У червні 2018 році був призначений начальником Бази експлуатації радіотехнічного обладнання та зв’язку. З січня 2024 по червень за сумісництвом працював на посаді старшого викладача кафедри фізико-математичних дисциплін та застосування інформаційних технологій в авіаційних системах.
Євгеній Олександрович зарекомендував себе висококваліфікованим фахівцем, надійним співробітником та чудовою людиною. Користувався авторитетом серед співробітників та курсантів і слухачів.
Колектив Льотної академії НАУ висловлює щирі співчуття родині та близьким. Євгеній Олександрович залишиться в наших серцях прекрасною людиною та професіоналом.
ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!!!
Прощання відбудеться 3 липня за адресою: с. Созонівка, вул. Набережна, 43 об 11.30 (о 12 год. – на кладовищі в с. Созонівка).