15 травня 2024 року відбулось засідання Вченої ради Льотної академії НАУ.

Відкрив засідання голова Вченої ради, в.о. директора академії, доктор технічних наук, професор Сергій НЕДІЛЬКО.

Відповідно до порядку денного заступник директора академії з навчальної, науково-методичної та виховної роботи, кандидат технічних наук, доцент Анатолій ЗАЛЕВСЬКИЙ проінформував членів Вченої ради щодо актуальності освітньо-професійних програм, а також про організацію Вступної кампанії - 2024.

Начальник планово-економічного відділу Юлія КОЛЮКА під час доповіді проінформувала про вартість навчання в академії здобувачів вищої освіти – контрактників набору 2024 року (резидентів та нерезидентів України).

Голова КСС Кирило КОВАЧ доповів стосовно діяльності курсантського та студентського самоврядування.

В.о. директора Сергій НЕДІЛЬКО наголосив на необхідності проведення профорієнтаційної роботи співробітниками академії серед абітурієнтів з метою формування контингенту здобувачів.

Також було розглянуто низку інших поточних питань. Всі рішення Вченої ради були ухвалені одноголосно.

Наприкінці засідання Вченої ради Льотної академії НАУ відбулося урочисте вручення атестату доцента ЧОРНОГОР Наталії, к.п.н, доценту кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності та атестату доцента ЛОМАКІНІЙ Марині, к.п.н., доценту кафедри професійної та авіаційної мовної підготовки. Також привітали з нагоди дня народження СУРКОВУ Катерину, завідувача кафедри фізико-математичних дисциплін та застосування інформаційних технологій в авіаційних системах, к.т.н., доцента.

В.о. директора академії Сергій НЕДІЛЬКО вручив атестати доцента, привітав та побажав подальших наукових звитяг!