Не лише про обов’язки, а й про права здобувачів вищої освіти на засадах чинного принципу «студентоцентрованого навчання» говорили сьогодні, 08 листопада 2023 року, на зустрічі керівника Центру забезпечення якості вищої освіти (ЦЗЯВО) Льотної академії Оксани Данилко зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей та заступниками деканів з виховної роботи.

Під час зустрічі керівник ЦЗЯВО ознайомила присутніх з Інформаційною пам’яткою для здобувачів вищої освіти в Льотній академії Національного авіаційного університету. Розглядались питання, що стосуються процесу забезпечення якості вищої освіти в цілому, академічної доброчесності, опитувань (інтерв’ювань) учасників академічної спільноти, взаємодії ЦЗЯВО з курсантським та студентським самоврядуванням тощо. Обговорювались положення, що функціонують в академії та регламентують організацію освітнього процесу.

Особливу увагу було акцентовано на можливостях формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти в академії.

За інформацією керівника Центру
забезпечення якості вищої освіти
в академії Оксани ДАНИЛКО