Протягом грудня 2021 року науковці академії мають змогу скористатися доступом до 12 баз даних платформи ЕВSСОhost.Це інтерактивна довідково-бібліографічна система, яка складається з різноманітних повнотекстових та реферативних баз даних від провідних постачальників інформації. Інформаційні ресурси мають широке тематичне охоплення: від бізнесу та гуманітарних наук до медицини та екології.

Державна науково-технічна бібліотека України (ДНТБ) надає можливість попрацювати дистанційно з платформою EBSCOhost.

Для активації віддаленого доступу до ресурсів компанії EBSCO необхідно:

  1. Мати читацький квиток ДНТБ (можна отримати онлайн);
  2. Заповнити ФОРМУ для активації віддаленого доступу;
  3. Виконати інструкції з активації віддаленого доступу, що надійдуть (протягом доби після заповнення форми) на поштову скриньку.

Компанією ЕВSСО Informаtion Services підготовлено коротке інформаційне відео українською мовою, в якому представлена інформація про алгоритм пошуку наукової інформації та можливості використання платформи ЕВSСОhost, яке доступне за посиланням.

У разі виникнення проблем із налаштування безкоштовного тестового доступу та додаткових запитань слід звертатися за роз'ясненнями до провідного бібліографа інформаційно-бібліографічного відділу ДНТБ України Гордієнко Ганни на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Зав. довідково-бібліографічного відділу
провідний бібліотекар
Тетяна Пилипівна Украінцева