Льотна академія Національного авіаційного університету отримала Сертифікат про акредитацію освітньої програми «Правове забезпечення авіаційної діяльності», 081 «Право», перший (бакалаврський) рівень.

А попереду ще багато роботи - ліцензування щодо відкриття спеціальності 081 «Право» за професійною кваліфікацією «Магістр права». Нагадаємо, нова спеціальність «Правове забезпечення авіаційної діяльності» вперше в Україні була відкрита в 2018 році Наказом МОН в Льотній академії НАУ.
Ініціатором та натхненником з її відкриття став начальник ЛА НАУ, доктор юридичних наук, Заслужений юрист України, Олександр Чумак. Унікальність вказаної спеціальності полягає у тому, що крім підготовки юристів для потреб юридичного ринку праці вони додатково набувають знання для здійснення юридичного супроводу в галузі цивільної авіації .
Для успішної реалізації освітньої програми та якісної підготовки фахівців у 2019 році наказом начальника академії сформовано  кафедру права та правового забезпечення авіаційної діяльності, яка є однією з наймолодших кафедр Льотної академії НАУ.
Юридична освіта в Льотній академії націлена на підготовку фахівців з авіаційного права, які здатні на високому професійному рівні застосовувати на практиці здобуті юридичні й загальнонаукові знання, вільно орієнтуватись в організаційно-правових механізмах та правових інститутах конкретних галузей права.
Вітаємо начальника Льотної  академії НАУ, усіх правників, студентів, працівників кафедри, весь колектив академії із новими здобутками, успішною акредитацією унікальної в Україні правової спеціальності!