2 червня 2021 року відбулося засідання Вченої ради Льотної академії НАУ на якому розглянули низку актуальних питань:

1. Погодили кандидатуру Донця Андрія Олеговича на посаду заступника начальника академії з наземних служб.

2. Затвердили Положення "Про формений одяг співробітників та здобувачів вищої освіти Льотної академії Національного авіаційного університету".

3. Затвердили в новій редакції Положення "Про рейтингове оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників Льотної академії Національного авіаційного університету."

4. Затвердили Положення "Про порядок проведення конкурсу при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів (контрактів) Льотній Академії Національного авіаційного університету."

5. Затвердили вартість навчання курсантів/студентів контрактників в Льотній академії НАУ (для громадян України та іноземних громадян).

6. Рекомендували до друку навчальний посібник "Теорія організації", авторів: Залевського А.В., Чорногор Н.О., Саркісова О.М.

7. Визнали сертифікати закордонного стажування та зарахувати їх як підвищення кваліфікації науково-педагогічним працівникам ЛА НАУ.

8. Затвердили Положення "Про встановлення надбавок за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи (на строк її виконання), складність і напруженість у роботі в Льотній академії Національного авіаційного університету".

9. Затвердили зміни до «Правил прийому до Льотної академії Національного авіаційного університету для здобуття вищої освіти осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, тимчасово окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей, території населених пунктів на лінії зіткнення».