8 червня 2021 року в Льотній академії НАУ відбулася звітно – виборна конференція первинної профспілкової організації. Відкрив конференцію голова ППО ЛА НАУ Леонід Кузьменко. Він проінформував, що на конференцію обрано 102 делегата, присутні  на конференції  96, а на обліку в первинній профспілковій організації авіапрацівників ЛА НАУ перебуває загалом 518 членів профспілки. У роботі звітно – виборної конференції  взяли участь: Михайло Козич, голова профспілки авіапрацівників України та начальник ЛА НАУ Олександр Чумак.

Відповідно до порядку денного члени профспілки розглянули низку питань: звіт голови ППО Льотної академії НАУ за період з 2016 року по травень 2021 року; звіт ревізійної комісії за період з 2016 року по травень 2021 року; вибори членів профкому; вибори голови профкому; вибори ревізійної комісії; вибори делегатів на восьмий з’їзд Профспілки авіапрацівників України.

Голова профкому Леонід Кузьменко доповів про роботу профспілкового комітету та ревізійної комісії за відповідний період. Делегати конференції роботу профспілкового комітету визнали задовільною та затвердили звіт ревізійної комісії. До нового складу профкому обрали 18 осіб.

Виступаючи на конференції Михайло Козич зазначив, що колективний договір ЛА НАУ є одним із найкращих, але потребує внесення нових змін, зокрема у сфері соціального захисту працівників. Він акцентував на тому, що адміністрація академії виконала більшість зобов’язань зазначених у колективному договорі. Він закликав до активної позиції профспілку у відстоюванні інтересів працівників , їх соціального і правового захисту, брати активну участь у суспільному житті.

У результаті відкритого голосування  та майже одноголосно делегати конференції обрали Ігоря Михайліченка головою первинної профспілкової організації авіапрацівників ЛА НАУ. Делегатом на восьмий з’їзд профспілки авіапрацівників України, який має відбутися 9 вересня 2021 року, обрали Ігоря Михайліченка, новообраного голову профспілки ЛА НАУ. А також  делегати конференції обрали кандидатів у члени ЦК  та ревізійної комісії профспілки авіапрацівників України.

Ігор Михайліченко  озвучив своє бачення  роботи на посаді голови організації та подякував колегам за довіру.

« Профспілка – це майданчик для діалогу, для спілкування, для порозуміння. Почую кожного»,- таким був головний меседж до членів профспілки  Олександра Чумака, начальника Льотної академії НАУ.