Наприкінці минулого тижня до Льотної академії НАУ завітав  провідний інженер сектору організаційно-методичного забезпечення кадрового процесу управління персоналу Украероруху Валер’ян Гриник. Він зустрівся з курсантами освітньо-професійної програми “Управління повітряним рухом” факультету обслуговування повітряного руху та аспірантами спеціальності «Транспортні технології», щоб запросити на роботу.

Зустріч відбулася в рамках Угоди про співпрацю між Украерорухом та Льотною академією НАУ.

Валер’ян Михайлович розповів, що Украерорух планує кадрове розширення починаючи з 2020 року, а отже потребуватиме гарних фахівців з управління повітряним рухом та з аеронавігаційного забезпечення і планування польотів (в службах брифінгу).

Робота знайдеться для тих, хто володіє англійською мовою на необхідному рівні, гарно засвоїв необхідні професійні знання й продовжує займатися самоосвітою та склав європейський тест профпридатності FEAST. Для тих, хто зацікавився пропозицією, фахівець радить спробувати пройти тест FEAST ще на 3-му курсі, а також постійно слідкувати за інформацією на сайті Украероруху та, за необхідності, підтримувати діалог з відповідальними особами управління персоналу Украероруху.

Валер’ян Гриник розповів і про цілий ряд переваг роботи в Украерорусі. Починаючи від оплати праці від 2000$, соціального пакету, який надається кожному працівнику, тривалої відпустки, завершуючи таким важливим фактором як престижність та елітарність обраної професії. Він навів факт, що при виході на пенсію (за вислугою років) диспетчеру УПР забезпечується виплата 20 посадових окладів.

Враховуючи, що підприємство забезпечує зараз 98% ринку аеронавігаційних послуг в Україні і є безпосереднім роботодавцем для випускників факультету обслуговування повітряного руху, курсанти мали цілий ряд запитань до представника підприємства. Валер’ян Гриник задовольнив допитливість курсантів.

Деканат факультету обслуговування повітряного руху щиро бажає всім курсантам успіху в досягненні поставленої перед собою професійної мети!