20 грудня 2019 року в Льотній академії НАУ відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Управління високошвидкісними рухомими об’єктами та професійна підготовка операторів складних систем»

Учасників конференції привітав начальник академії доктор технічних наук професор Сергій Неділько. Він наголосив, на необхідності наукових розробок у виключно у напрямку Четвертої індустріальної революції та комерціалізації знань. Також Сергій Миколайович розповів про результати свого візиту на Євразійську міжнародну фінансову конференцію, що відбулася 12 грудня у Сеулі.

Пленарне засідання конференції продовжили доповіді кандидата технічних наук, доцента Ольги Кузьменко, доктора педагогічних наук, доцента Геннадія Лещенка, доктора юридичних наук, професора Богдана Стецюка.

Після перерви науковці продовжили засідання по шести секціях, де розглянули технології та методи управління високошвидкісними рухомими об’єктами, професійну підготовку фахівців авіаційного профілю, створення інноваційного середовища для підготовки сучасних фахівців, економіко-управлінські та правові аспекти професійної підготовки авіаторів та інші актуальні питання управління високошвидкісними рухомими об’єктами та професійної підготовки операторів складних систем. 

Окрім досвідчених науковців у заході взяли участь магістри та  аспіранти академії, які представили результати своїх наукових досліджень