06 березня 2024 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти, професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту авіаційної діяльності, гарантами, групою забезпечення освітньо-професійних програм та представників центру забезпечення якості вищої освіти Льотної академії НАУ.

Керівник Центру забезпечення якості вищої освіти (ЦЗЯВО) в ЛА НАУ, к.пед.н., доцент Оксана Данилко наголосила на правах та обов’язках здобувачів вищої освіти, розповіла про основні нормативні документи та положення, за якими відбувається організація освітнього процесу в академії.

Обговорено питання щодо освітньо-кваліфікаційних програм «Менеджмент міжнародних авіаційних перевезень» та «Менеджмент туристичної індустрії» другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
Було детально проаналізовано обов’язкові та вибіркові компоненти освітніх програм.

Особливу увагу акцентовано на індивідуальній освітній траєкторія здобувача вищої освіти наступними шляхами:
- на основі запропонованих здобувачу ВО дисциплін вільного вибору будь-якої освітньої програми Академії, будь-якого освітнього ступеня (але не вищим за той, який зараз опановує здобувач ВО) відповідно до п. 3.8 та 3.11 Положення про порядок та умови вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти Льотної академії Національного авіаційного університету;
- шляхом реалізації програм освітньої академічної мобільності та подальшого перезарахування її результатів відповідно до Положення про академічну мобільність здобувачів вищої освіти в Льотній академії Національного авіаційного університету.
- перезарахуваням результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти відповідно до Положення про визнання у Льотній академії Національного авіаційного університету результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти.

Кафедра менеджменту авіаційної діяльності
Льотної академії НАУ