23 березня 2023 року відбулась зустріч професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту авіаційної діяльності Льотної академії Національного авіаційного університету та здобувачів вищої освіти зі стейкхолдером. На запрошення кафедри, до заходу долучилась стейкхолдер Головний hr-менеджер ТОВ «Onix-Systems» Невмержицька Світлана Миколаївна, яка презентувала інформацію щодо ІТ освіти України та потреб ринку, звернула увагу на вимоги роботодавців до сучасних професій ІТ галузі. Здобувачів вищої освіти також було проінформовано про можливості проходження літньої практики в даній компанії та про подальші можливості співробітництва та працевлаштування як в межах окремих напрямів ІТ спеціалізацій, так і за напрямом project-menegement.

Стейкхолдер Невмержицька Світлана Миколаївна відмітила високий рівень професійної підготовки здобувачів вищої освіти та акцентувала увагу на перспективі подальшої співпраці.

Вдячні Світлані Миколаївні за значущу участь у навчальному процесі здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту авіаційної діяльності та удосконалення освітньо-професійних програм.